Onze verbindingen

Verbinden is een van de kernwoorden van onze onderneming. Als we het dan hebben over onze verbindingen hebben we het over bedrijven waar we zaken mee doen of instanties waarmee we ons verbonden voelen. Bij de selectie van bedrijven waar we zaken mee doen is uiteraard de juiste prijs kwaliteit verhouding van groot belang. Maar alleen de prijs is niet doorslaggevend. Wat zwaar weegt is de betrokkenheid, pro activiteit en het mee denken.

Ook hier gaan we graag voor langdurige relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en wederzijds respect. Hieronder staat een lijst met bedrijven en instanties waarmee we ons verbonden voelen. Er staan ook linkjes bij naar hun websites. Wilt u meer weten over onze ervaringen met deze leveranciers en instanties, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag het eerlijke verhaal. Hierbij is het overigens zo dat niemand en dus ook geen enkel bedrijf perfect is.

Hoex Bouw
Het bedrijf van Ronald Hoex uit Oostrum is onze aannemer die de stal heeft verbouwd en de opfokstal gaat verbouwen. Een flexibel meedenkende aannemer met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Een typerende uitspraak van de uitvoerder Nico Kuenen, “zolang de beton nog niet hard is kan je allen nog aanpassen” .

Dio-Agro
De installateur die de melkstal heeft ingebouwd en veel ervaring heeft met geiten melkstallen. Vanaf het eerste moment werden onze vragen serieus genomen en reageerden ze snel en accuraat op de vragen die we, veelal via de mail stelden. Nadat we zelf de melkstal hadden gedemonteerd is monteur Ad Nooyens erin geslaagd van een container met onderdelen een, uitstekend werkende melkstal te maken. Echt vakwerk.

Meltech
Het bedrijf van Wilco Melis. Heeft al het hekwerk gemaakt en het voersysteem in de melkstal. Wilco is een echte meedenker en één van de weinige bedrijven die ook echt (veel) ervaring heeft met geitenstallen. Het voerstysteem in de melkstal is goed uitgedacht en werkt vanaf dag een probleemloos.

Lintjeshof
Dierartspraktijk lintjeshof heeft een groot aantal geitenklanten en zodoende veel ervaring. In de naam van Peter Vermoessen hebben we één van de beste geitendierenartsen van Zuid Nederland (en België) in huis gehaald.

Keijsers Manders
Het bedrijf van Edwin Keijsers, werken alles keurig af en een groot voordeel is dat ze zowel electra, verwarming, ventilatie als water doen zodat we één installateur hebben die we voor alles in kunnen schakelen.

Insogaot
Het consultancybedrijf van Frank Brinkhaus en Anne Riet Boerenkamp. Zij doen praktijkonderzoek en consultancy in de geitenhouderij. Anne Riet doet de praktische ondersteuning en Frank kijkt mee over de bedrijfsplannen. Het bedrijf van Frank waar Anne Riet ook werkt slaagt erin om met 3.000 melkgeiten qua productie bij de top 10 van Nederland te presteren. Dat is een unieke prestatie waarbij wij van de kennis kunnen profiteren.

De Römer
Het bedrijf van Frank Brinkhaus waar we alle dieren hebben gekocht. Frank heeft in de opstart zijn dieren bij Bennie Arts gekocht. Uiteindelijk is dit een gesloten veebestand met een hoge gezondheidstatus waar al sinds 1998 geen dieren meer aan zijn toegevoegd. Daarnaast heeft de veestapel van Frank een hoog genetisch niveau waardoor we een goede start kunnen maken. Verder hebben we ook veel stage gelopen op het bedrijf van Frank.